Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Курс "Приложения за Windows Phone и Windows Store"

Windows Phone and Windows Store Apps Course

По време на курса ще се научите да създавате приложения за Windows Phone и Windows Store с помощта на маркъп езика XAML. В прогрмата на обучението са предвидени теми като класове и компоненти в Windows Phone и Windows Store приложенията, специфики, шаблони, контроли, свързване на данни (binding), жизнен цикъл на приложенията и други. Ще се научите да работите с архитектурния шаблон MVVM и ще се запознаете с асинхронното програмиране cъс C# за Windows Phone и Windows Store приложения.

Курсът започва на 11 ноември 2014 г., като лекциите ще се провеждат всеки ден. Обучението е отворено за онлайн участие. 


Как да се запишете?

Курсът е отворен за онлайн участие. При онлайн обучението е необходимо да гледате редовно видео лекциите, да предавате домашни навреме и да работите по екипните проекти. Ако отговорите на изискванията, поставени в началото на курса, може да се явите на присъствен изпит в "Академията на Телерик" и да завършите курса успешно. 

Регистрацията за курса приключи.

Гледайте видео


Изисквания за участие в курса

Препоръчително е всички участници в курса да:


Оценяване и сертификати

В края на курса всеки курсист ще изготви самостоятелно курсов проект, който ще представи пред лекторите.Оценката от проекта ще бъде определяща за успешното завършване на курса. Сертификат може да получите, ако преминете успешно всички курсове от направление "Разработка на мобилни приложения"


Дискусионна група

Официалната дискусионна група към курса е отворена за вашите въпроси, дискусии и обратна връзка.


Какво ново