Telerik Academy

Сподели тази страница

Здрави и активни

Healthy and active

В един идеален свят всички ще сме здрави и активни, ще се храним с най-добрата храна, ще спортуваме редовно и ще си почиваме достатъчно. Ще правим най-доброто за себе си. Светът, обаче, не е идеален. Често прекарваме целия ден на бюро, с малко движение. Хапваме на крак, понякога дори без да обръщаме внимание на това, което поглъщаме. И въпреки това искаме да сме здрави и активни.

В този курс, който ще се води от нашите приятели от BB-team, ще разгледаме как да постигнем това по оптималнен начин. Без крайности, с разум и реалистични очаквания - както от нас, така и от околните. В рамките на 4 лекции ще разгледаме различни теми като хранене, трениране, възстановяване, намиране на информация. Всеки урок освен презентационната част ще включва и практическо обучение. Сами ще се убедим, че да живеем здравословно изобщо не е трудно. 

Курсът приключи.

Гледайте видео

След края на курса вие ще знаете:

  • Как да се храните, за да се чувствате сити и енергични
  • Как да спортувате и да сте винаги в кондиция и защо това е важно
  • Какво да направим, за да не ни боли кръстът, гърбът и вратът на работното място
  • Упражнения за стабилност
  • Как да търсите информация за здравословното хранене и да преценявате на коя да се доверявате

Как ще се провежда курсът

Курсът е подходящ за всички, които искат да разберат как да водят здравословен начин на живот, без да се ограничават и лишават. Всяка лекция се състои от две части - презентационна и практическа, като втората ще се провежда наоткрито в Академията на Телерик. Не е необходимо да носите нищо за практическите упражнения. Курсът е отворен само за курсисти от Софтуерната академия на Телерик.

Така, прилагайки наученото, ще се уверите, че да сте здрави и енергични е лесно и постижимо. Курсът започва на 28 май и ще се провежда всеки вторник от 19:00 ч. до 21:00 ч. до 18 юни


Оценяване

Целта на курса е да ви научи да водите здравословен и активен начин на живот - нещо, което е въпрос на навик и желание. Затова курсът няма да има официални домашни, изпит и оценки. Вие сами може в ежедневието си да практикувате наученото и да преценявате как то се отразява на начина, по който се чувствате. 


Официална дискусионна група (форум на курса)

Официалната дискусионна група на курса "Здрави и активни, наистина" е отворена за вашите въпроси, дискусии и обратна връзка.


Какво ново