Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


 • Пътят на Валери Цолов: от Телерик Академия през VMware до Leanplum

  авг 06, 2018

  След обучението си в Телерик Академия, Валери работи няколко години като софтуерен инженер във VMware, а през 2017 г. се присъединява към екипа на Leanplum в България. Там участва в разработката на водещата платформа за мобилен маркетинг на компанията и в частност - Omni-channel Insights направлението, което отговаря за анализа на данни и предоставянето на препоръки за цялостното изживяване на потребителите.

  Научете повече
 • Отворен е приемът за професионалната ни програма с Java

  юли 23, 2018

  Стартира новият прием в професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha с Java. От днес можете да подавате своите документи онлайн. Програмата ще започне през ноември и е с продължителност 6 месеца.

  Научете повече
 • Мост между компаниите и технологичния талант

  юли 05, 2018

  Телерик Академия свързва утвърдени софтуерни компании и динамично развиващи се стартъпи с топ технологичния талант, преминал Telerik Academy Alpha – професионалната ни програма за подготовка на софтуерни инженери.

  Научете повече
 • Да започнеш ИТ кариера на 20 г.

  юли 02, 2018

  На 20 г. Кирил Пеянски завършва Телерик Академия и започва първата си работа като програмист. Избира да отдели достатъчно време, за да подбере най-подходящата за него компания. Така след няколко интервюта за работа избира Progress и днес е част от екипа Kendo UI for React.

  Научете повече
 • Campus X с награда „Иновация на годината“

  юни 11, 2018

  Campus X, най-големият частен инкубатор на технологични компании и талант в Югоизточна Европа, от който Телерик Академия е част, спечели 4 престижни отличия от годишните награди на b2b Media 2018. Това нареди екипът ни на първо място по брой отличия от конкурса.

  Научете повече
 • „Телерик Академия ми позволи да започна работа и да се издържам сам след няколко месеца обучение“

  юни 06, 2018

  Георги Матеев се премества от Плевен в София, за да учи „Компютърни науки“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Завършва Професионалната Телерик Академия, докато е първи курс в университета, за да съчетае практика и теория, и още преди края на програмата започва работа като софтуерен специалист. Шест години по-късно той разполага с широк практически опит като софтуерен разработчик и инженер в областта на облачните технологии, а днес е част от екипа на Telelink City Services.

  Научете повече
 • Стартира приемът в професионалната програма Telerik Academy Alpha с JavaScript

  юни 06, 2018

  Отворен е приемът за Telerik Academy Alpha с JavaScript. Програмата за подготовка на софтуерни специалисти с JavaScript стартира на 20 август 2018 г. и е с продължителност 6 месеца. Крайният срок за кандидатстване е 20 юли. Непосредствено след него ще бъде открит приемът за Telerik Academy Alpha с Java, която започва на 8 октомври.

  Научете повече