Telerik Academy

Сподели тази страница

Уеб видео - монтаж и пост продукция на видео

Web Video Mounting and Editing


Качването на видео в Интернет и създаването на ваш видео канал е една от първите стъпки за популяризирането на стартиращ бизнес, сайт или блог. Посредством безплатния курс "Уеб видео" ще ви помогнем да научите как да създавате видео, което да изглежда естетическо издържано и професионално.Курсът е подходящ за всеки, който иска да създава анимация и видео за интернет. Дори и да нямате опит с анимация, режисура или монтаж, ще можете да научите основни техники за създаване и обработка на видео. Ако пък вече имате опит, ще видите как се използват лесно основни програми. Накрая на курса най-добрите ще получат възможност да снимат в студио своите първи 
идеи.

Обучението е подходящо за начинаещи. Предишен опит с Adobe Photoshop, Premiere и After Effects e желателен. Научете повече за практическия курс.


Курсът приключи.

Гледайте видео уроците ни

Какво ще научите по време на курса за web video?

Курсът се организира благодарение на любезното съдействие на Николай Михайлов, главен редактор на CGArt.bg и презентатор на продуктите на Adobe за България.

  • Процес на подготовка и заснемане на видео кадри с DSLR фотоапарати и професионални камери;
  • Комбинация на техники за създаване и монтаж на кратки клипове с Adobe Premiere;
  • Постпродукция и ефекти с Adobe After Effects;
  • Редактиране на готови темплейти и рендване в подходящи за Интернет формати.

 


Обща информация за курса "Web видео"


Изисквания и формат

Курсът е подходящ както за начинаещи така и за хора с опит в създаването и обработката на видео. Обучението се провежда в присъствена и онлайн форма. Заради ограничените места в залата 45-ма от кандидатите ще бъдат одобрени за присъствено обучение, като за целта трябва да попълнят кратка анкетна форма. Всички останали ще могат да следят курса онлайн. Домашните се предават в сайта CGArt.bg, заради което ви е необходима регистрация (създавате си личен профил, който замества вашия курсов номер).

От курсистите се изисква да носят собствен лаптоп и мишка.

График на курса "Web Video"

Обученията стартират на 08.11.2012 и ще се провеждат всеки четвъртък от 18:30 до 21:00 в учебната зала на Академията на Телерик - Light. Единствено последното занятие (финал) ще се проведе в сряда 28.11.2012.

Сертификат

Курсът по "Уеб видео" е безплатен. Участниците, които изявят желание да се борят за сертификат от лектора и CGArt.bg, ще трябва да заплатят такса за явяване на допълнителен изпит, организиран от Николай Михайлов. Тестовете ще се провеждат декември 2012 и януари 2013. Всички участници (онлайн и присъствено) могат да се борят за сертификат, всеки ще има до две седмици за всяко домашно.

Форум

Вашите въпроси, свързани с обучението, можете да задавате в дискусионната ни група към курса "Уеб видео - монтаж и пост продукция".


Какво ново