Telerik Academy

Сподели тази страница

Курс Photoshop за уеб, печат и видео (на английски)

Photoshop course for web, print and video (in English)


Уроците по Photoshop ще ви запознаят с общите средства за създаване и промяна на снимки и графики, както и тяхното използване за уеб, печат и видео. Курсът е особено подходящ за хора, които се занимават с уеб програмиране, предприемачество, маркетинг или фотография, както и за всички Photoshop фенове, които искат да научат полезни практически трикове за професионална обработка на изображения.

Photoshop

В рамките на курса ще развиете практически умения как да създавате графики, как да оформяте атрактивни Newsletter-и, да изготвяте запомнящи се флаери и брошури, да организирате правилно вашия сториборд, както и ще научите още много тънкости при реализирането на уеб графики, печатни материали и подготовката на видео и презентации.

Курсът приключи.

Гледайте видео уроците

Какво ще научите по време на Photoshop курса

След като изучите уроците по Photoshop на CGArt и Telerik Academy:

  • Ще знаете последните новости и добавки към Photoshop CS5
  • Ще можете да използвате базовите му функции
  • Ще владеете инструменти и техники за обработка на снимки
  • Ще създавате самостоятелно материали за печат
  • Ще сте запознати с тънкостите при създаването на уеб графики
  • Ще умеете да подготвяте презентации, сторибордове и видео

В 20-те учебни часа вие ще получите синтезирано най-важните знания за успешни първи стъпки в обработката на изображения с Photoshop, ще упражните наученото чрез серия практически задачи, като получавате постоянна обратна връзка и напътствия по проектите си.

Обучението се организира благодарение на любезното съдействие на Николай Михайлов, главен редактор на CGArt.bg и презентатор на продуктите на Adobe за България. 


Обща информация за курса по Photoshop


Изисквания и формат

Курсът е подходящ за начинаещи и за хора с опит в работата с Photoshop. Обучението се провежда изцяло на английски език в присъствена и онлайн форма. Курсът набляга на личните упражнения с цел по-добро усвояване на материала, а записи от лекциите ще се публикуват в секцията с видео материали. Домашните се предават в сайта CGArt.bg, заради което ви е необходима регистрация (създавате си личен профил, който замества вашия курсов номер).

От курсистите се изисква да носят собствен лаптоп и мишка. В обучението се използва пред-последната версия на продукта - Photoshop CS5, но можете да използвате и по-стари версии.

График на курса по Photoshop

Обученията стартират на 29.11.2012 и ще се провеждат всеки четвъртък от 18:30 до 21:00 в учебната зала на Академията на Телерик - Enterprise. Уроците ще обхванат 20 учебни часа, включвайки лекции, упражнения и задачи.

Сертификат

Курсът по "Photoshop за уеб, печат и видео", организиран от Николай Михайлов, е безплатен. Курсистите, които изявят желание да се борят за сертификат от CGArt.bg, ще трябва да заплатят такса за явяване на допълнителен изпит, организиран от лектора и социалната мрежа CGArt.bg.

Дискусионна група

Вашите въпроси, свързани с обучението по Photoshop и домашните към курса, можете да задавате в дискусионната група по Photoshop.


Какво ново