Telerik Academy

Сподели тази страница

Курс "Здравословен начин на живот"

Healthy Lifestyle - Fine Line Health Academy

Искате ли да бъдете по-здрави? Да разполагате с повече енергия и да бъдете по-продуктивни? Ключът към отличното физическо и психическо здраве е в добрият баланс между работа, здравословно хранене, активно движение и социални контакти. Правилното хранене, комбинирано със спорт и време за почивка, ще повиши вашия тонус, ще ви помогне да се справяте по-лесно със стреса и да се чувствате по-уверени и по-щастливи.

С помощта на експертите от Fine Line организираме за вас специален курс „Здравословен начин на живот“ с продължителност 6 седмици. Обучението ще стартира на 12 септември и завършва на 17 октомври с функционална тренировка с участието на Мартин Гаджев - републикански шампион по кикбокс. Курсът ще се провежда всеки четвъртък от 18:30 до 20:00 ч. в зала Light.

Курсът приключи. 

Гледайте видео


Гостуващите лектори на Fine Line, специалисити по психология, здравословно хранене, фитнес и бойни изкуства,  ще ви покажат какво означава холистичен подход за постигане на пълноценно съществуване и създаване на дългосрочни и устойчиви добри навици. Обученията включват практически съвети и упражнения, които да използвате и след края на курса. Ще научите какво означава „здравословно хранене“, кои са най-полезните храни и как да поддържате своя тонус. Основен фокус е балансът между работа и почивка. Ще разберете тайните на пълноценната комуникация в офиса и как да запазите концентрация през целия работен ден.

Подгответе се за едно дълго, интересно и авантюристично пътешествие по пътя на промяната! Защото краят на курса е едва началото на промените, които ви предстоят.


Как да се включите в курса

Обучението е предназначено предимно за курсистите в Софтуерната академия на Телерик. Видео записи от курса ще бъдат публикувани онлайн.


Сертификати

След като курсистите преминат успешно през курса на Fine Line Health Academy, те ще получат сертификат и допълнителни материали като стимул за висок старт, включително специален наръчник за здравословен живот, разработен от Fine Line.


Официална дискусионна група (форум на курса)

Официалната дискусионна група на курса "Здравословен начин на живот" е отворена за вашите въпроси, дискусии и обратна връзка.


Какво ново