Telerik Academy

Сподели тази страница

3ds Max - анимация, симулация и ефекти

3ds Max - Animation, Simulation and Effects


В рамките на интензивния курс "3ds Max - анимация, симулация и ефекти" ще научите полезни техники за 3D анимация и ефекти. За малко повече от месец ще се запознаете с най-важните принципи за анимация на частици, симулации и динамики, както и за раздвижване на типажи.

Пригответе се за поредица от лекции и практически примери, съчетани с работа по конкретни задачи. Уроците са ориентирани към хора с предишен опит с 3ds Max.


Обучението е насочено към онези от вас, които имат опит в анимирането и искат да се справят по-бързо и ефективно. Материалите са така подбрани, че да синтезират десетки специализирани книги и уроци по темата, за да ви спестят търсене, усилия и време. Десетте най-добри анимации, създадени по време на курса, ще бъдат рендвани в HD720p качество и представени в Youtube канала на CGArt.
Обучението е подходящо за напреднали и предишен опит с 3ds Max е желателен. Научете повече за практическия курс.

Обучението приключи.

Гледайте видео


Какво ще научите по време на 3ds Max уроците?

Курсът се организира благодарение на любезното съдействие на Николай Михайлов, главен редактор на CGArt.bg и презентатор на продуктите на Adobe за България.

  • Основни принципи и закони на 3D анимацията;
  • Специфични техники за анимация в 3dsMax;
  • Работа с материали, осветление и рендване на анимации;
  • Анимация на текст;
  • Създаване на частици и динамични ефекти, симулация на меки и твърди тела;
  • Анимация на типажи

Обща информация за курса "3ds Max - анимация, симулация и ефекти"


Изисквания и формат

Курсът е подходящ за напреднали и опит с 3ds Max е желателен. Обучението се провежда в присъствена и онлайн форма. За да бъде курсът наистина полезен на присъстващите, необходимо е добро базово ниво. Ето защо всеки курсист ще даде примери от своята работа, преди да бъде
приет. Всички останали ще могат да следят курса онлайн. Домашните се предават в сайта CGArt.bg, заради което ви е необходима регистрация (създавате си личен профил, който замества вашия курсов номер).

От курсистите се изисква да носят собствен лаптоп и мишка.

График на курса "3ds Max"

Обученията стартират на 11.12.2012 и ще се провеждат всеки вторник от 18:30 до 21:00 в учебната зала на Академията на Телерик - Enterprise. Официалните неработни дни ще бъдат неучебни и за този курс.

Сертификат

Курсът е безплатен. Участниците, които изявят желание да се борят за сертификат от лектора и CGArt.bg, ще трябва да заплатят такса за явяване на допълнителен изпит, организиран от Николай Михайлов. Тестовете ще се провеждат януари 2013. Всички участници (онлайн и присъствено) могат да се борят за сертификат, всеки ще има до две седмици за всяко домашно.


Какво ново