Избор на направление - и двете или нито едното?


8

Чудя се, ако запиша направлението Разработка на софтуерни приложения 

1. Ще мога ли да карам онлайн курсовете на фронт енд трака (предполагам присъствено и двете направления не е физически възможно) - За UX семинарите в момента изглежда има места само за хората избрали фронт енд. Ако остане така до края, те ще бъдат ли достъпни онлайн? Ако не, това значи ли че който не е присъствал физически на тях, няма да може да запише онлайн последния курс Уеб фронт енд разработка? Той изобщо може ли да се кара онлайн?

2. А ако фейлна Бази данни или Design Patterns, възможно ли е да се прехвърля във фронт енд трака?
Отговори1
UX семинарите май ще ги има онлайн, защото и предната академия ги е имало до колкото разбрах от това:
http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/392

от dreadlocker (22 точки)


6

На част от въпросите отговорих в другите две теми и сега само ще направя допълнения.

1. Може да се запише онлайн фронт-енд трака, ако си избрал другия за присъствено обучение. Ала трябва да имаш предвид, че при класиране в трака "Разработка на софтуерни приложения", малко по-късно се получава нова анкета, при която трябва да избереш направлението си- уеб или мобайл. Ако решиш да караш и двете направления в този трак, то трябва да си прецениш дали ще имаш време и за фронт-енд трака.

2. При направен вече избор и съответно класиране за трак, няма как после да се случи прехвърляне в друго направление, само защото си фейлнал определени курсове. ;-)

Успех желая! :-)


от david_mavrodiev (5322 точки)


3

Благодаря за пояснението!

Не беше ми станало ясно за допълнителното разделяне на уеб и мобайл.

А за фронт енда мисля че е ясно че технически е възможно да се запише онлайн, обаче ако UX семинарите са задължително условие, а на тях ще могат да идат само хората, които са запълнили 30те места и тези които са избрали фронт енд присъствено, това ми се струва, че прави невъзможно продължаването онлайн.


от nhristova (491 точки)

4
Не, може и онлайн да се запишат UX семинарите. Те са задължителни от гледна точка на редовно запознаване с материала (включително и чрез видеата), а не наличие на присъствие. Надявам се да съм ти помогнал и с този си отговор! ;-)  

от david_mavrodiev (5322 точки)