нов сезон на Академията


5

Здравейте, може ли да ми дадете някаква информация кога се очаква да има нов сезон на Академията, че не можах да се включа в този, а искам да мога да кандидатствам.
Отговори1
Нашият сезон (2016 пролет / 2017) свършва около Април месец, така че след него би трябвало да пуснат нов. От началото на Март проверявай редовно сайта на Академията за повече инфо. Не е зле и от сега да влизаш поне веднъж седмично и да проверяваш.

от p_a_v_el (454 точки)


1
Здравейте, аз също се интересувам от нов сезон сега на пролет тази година, но не виждам все още обявен такъв в сайта на Академията.Въпросът ми е преди да има обявен нов сезон има ли смисъл да изпращам документи за кандидатстване (CV и мотивационно писмо) или първо трябва да се обяви нов сезон и тогава да се пращат документите?Благодаря предварително ;)

от vyara_k (5 точки)

2
Благодаря за информацията - ще следя редовно наистина за да не изпусна обявяването му

от Rado_Cv (47 точки)1
Има ли развитие вече по въпроса с пролетния сезон на академията? 3

Здравейте, колеги, официално Няма да има пролетен прием (информация от имейл от екипа на академията от 6-ти Март/ 2017г).

Очаква се да има есенен сезон.


от Arnaudov_St (242 точки)

1
Това звучи доста добре за моите уши. Искрено се надявах да е към есента, че до тогава трябва да завърша универса. NICE call mate.

от nerazzul (320 точки)1
Има вече публикувана официална информация по темата- http://academy.telerik.com/about/news/details/2017/05/22/telerik-academy-alpha . Успех! ;-)

от david_mavrodiev (5277 точки)


1

Здравейте! 

Прочетох официалната информация по въпроса. Доколкото разбирам курсът от 7 юни ще е доста интензивен и задължително присъствен!
Въпросът ми е дали старият формат на обучение е изоставен напълно и дали ще има възможност за онлайн обучение, дори ако се налага и самостоятелно, и явяване на съответните изпити когато същите се провеждат?1

Здравей, колега, :-) 

Посочих го и в други две теми, ала и тук ще го повторя... С оглед да получиш по-точна и надеждна информация, то можеш да зададеш своите конкретни въпроси на имейла на Академията (info@telerikacademy.com), или на ФБ-страницата й, като коментар под материала "Telerik Academy Alpha- нова програма със сертификат за 6 месеца" ( https://www.facebook.com/TelerikAcademy/?fref=ts ), даже мисля, че от екипа там вече бяха отговорили на питането. Надявам се да съм ти помогнал с този мой отговор! ;-)


от david_mavrodiev (5277 точки)