нов сезон на Академията


3

Здравейте, може ли да ми дадете някаква информация кога се очаква да има нов сезон на Академията, че не можах да се включа в този, а искам да мога да кандидатствам.
Отговори0
Нашият сезон (2016 пролет / 2017) свършва около Април месец, така че след него би трябвало да пуснат нов. От началото на Март проверявай редовно сайта на Академията за повече инфо. Не е зле и от сега да влизаш поне веднъж седмично и да проверяваш.

от p_a_v_el (449 точки)


0
Здравейте, аз също се интересувам от нов сезон сега на пролет тази година, но не виждам все още обявен такъв в сайта на Академията.Въпросът ми е преди да има обявен нов сезон има ли смисъл да изпращам документи за кандидатстване (CV и мотивационно писмо) или първо трябва да се обяви нов сезон и тогава да се пращат документите?Благодаря предварително ;)

от vyara_k (0 точки)

1
Благодаря за информацията - ще следя редовно наистина за да не изпусна обявяването му

от Rado_Cv (32 точки)0
Има ли развитие вече по въпроса с пролетния сезон на академията? 3

Здравейте, колеги, официално Няма да има пролетен прием (информация от имейл от екипа на академията от 6-ти Март/ 2017г).

Очаква се да има есенен сезон.


от Arnaudov_St (232 точки)

0
Това звучи доста добре за моите уши. Искрено се надявах да е към есента, че до тогава трябва да завърша универса. NICE call mate.

от nerazzul (315 точки)